ابوذر ندیمی، مدیرعامل شرکت فولاد غرب آسیا در گفتگویی افزود: هدف اینجانب در شروع به کار در این واحد تولیدی، در رابطه با پرداخت بدهی به بانک، بر اساس گردش نقدینگی، امکان استفاده از تسهیلات برای دیگر متقاضیان، کاهش هزینه های سربار و استفاده از دیگر فرصت های بانکی بود که بر اساس مذاکرات با مسئولان عالی کشور از جمله معاون اول رئیس جمهور (دکتر جهانگیری)، ریاست محترم مجلس (دکتر لاریجانی)، وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت (دکتر رحمانی) و مقامات محترم استانی و محلی در استان قم، تفاهم بر پرداخت کلیه بدهی های ارزی و ریالی، تعیین و تکلیف بدهی و اقساط مورد تفاهم، صورت گرفت.
ندیمی با اشاره به جلسه مدیران این شرکت با اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید وزارت صنعت، معدن و تجارت، افزود: بیشتر مشکلات شرکت فولاد غرب آسیا در بخش بانکی از نوع تعیین و تکلیف بدهی ها و پرداخت تسهیلات است که تلاش شد با رفع مشکلات و موانع، این شرکت دغدغهای به جز تولید نداشته باشد.
وی اضافه کرد: بانک سپه از جمله بانکهایی هستند که در راستای رونق تولید، همکاری و همراهی لازم را با این واحد تولیدی داشته است.
مدیرعامل شرکت فولاد غرب آسیا خاطر نشان کرد: در این نشست مقرر شد تا بانک عامل، پس از اطمینان و صحت برنامه مالی وفق ماده ۱۵ و ۱۶ آیین نامه وصول مطالبات غیر جاری با دریافت ۲۰ درصد از کل مبلغ قرارداد و یا با دریافت ۱۰ درصد از مبلغ اصل و سود تسهیلات امهالی نسبت به ارائه خدمات بانکی، تسهیلات و ال سی داخلی اقدام نماید.
ندیمی با اشاره خروج شرکت از سرفصل بدهکاران غیرجاری بانکی پرداخت۲۰ درصد تسهیلات امهالی، ادامه داد: این بانک بدون در نظر گرفتن سرمایه (نسبت مالکانه) نسبت به بررسی و پرداخت تسهیلات و خدمات بانکی اقدام خواهد نمود.
وی با اشاره به مصوبات اخیر ستاد تسهیل و تشکیل کارگروه ویژه در خصوص تسهیلات پرداختی از صندوق ذخیره ارزی (تعیین و تکلیف) بدون در نظر گرفتن بدهی ارزی، گفت: بانک سپه نسبت به ارائه خدمات بانکی تسهیلات ال سی اقدام می نماید.
ندیمی افزود: هدف ما از روز آغاز فعالیت در شرکت فولاد غرب آسیا این بود که به صورت اجرایی تر پیگیر رفع مشکلات باشیم تا با استفاده از ظرفیت ها، سریعتر مشکلات این واحد تولیدی در سالی که به نام رونق تولید نامگذاری شده، مرتفع شود.
کارخانه فولاد غرب آسیا با ۶۰۰ نفر پرسنل در کیلومتر ۳۵ جاده سلفچگان به دلیجان در استان قم واقع است.